Home

CartellEls canvis territorials amb els corresponents projectes en sòl rústic, la polèmica de la carretera general o les amenaces de prospeccions petrolíferes, seran el cos central de la xerrada que el GOB oferirà avui dijous, a les 20:15 h al local de Cas Vesins de Ferreries.

Els canvis legislatius que s’estan impulsant per part del Govern i el Consell Insular, apunten a facilitar projectes urbanístics en terreny rústic protegit. Aquest ha estat el cas de la declaració d’interès general per un parc aquàtic privat sobre un terreny protegit que està rodejat de parcel·les urbanes i urbanitzables disponibles. Per la via de la Llei Turística se l’ha considerat un establiment especialment desestacionalitzador (un parc aquàtic descobert) i que necessàriament ha d’anar en sòl rústic (quan els altres parcs aquàtics de Menorca estan en terrenys urbans).

Davant casos com aquest, o com el del polèmic projecte de la carretera general o les prospeccions petrolíferes, el GOB interinsular impulsa una Iniciativa Legislativa Popular de modificació de les Directrius d’Ordenació Territorial. A la xerrada s’oferiran les especificitats del text proposat, que necessita anar acompanyat d’un mínim de 10.000 firmes de ciutadans votants a Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s